• LEGÚJABB ESEMÉNYEK

  Erdei workshop

 • LEGÚJABB ESEMÉNYEK

  Szeminárium az érzékek kertjéről (2019. október, Újvidék, Szerbia)

 • LEGÚJABB ESEMÉNYEK

  Konferencia: Növények hatása az emberi egészségre és társadalomra (2020. október, Újvidék, Szerbia)

 • LEGÚJABB ESEMÉNYEK

  Képzési program az iparág képviselői részére

 • LEGÚJABB ESEMÉNYEK

  Nemzetközi konferencia: Az erdei selfness és a termál turizmus hasznosítása a régióban

 • LEGÚJABB ESEMÉNYEK

  Erdei önazonosság központja

PA 3: Az együttműködés erősítése a turizmus és a kulturális örökségek védelme kapcsán

NATESS: Természeti azonosság

A turizmus lehetőséget biztosít a kevésbé fejlett településeknek, hogy felzárkózhassanak a fejlettebbekhez az általa generált munkahelyteremtés és az egyéni vállalkozások révén, valamint előmozdítja a helyi beruházásokat is. Jelen gazdasági ág fejlesztési lehetőségeit a régió gazdag kulturális, történelmi és természeti örökségei alapozzák meg.

A természeti erőforrások, melyek a projekt által lefedett területen találhatók (Fruska Gora és a Kiskunsági Nemzeti Park, számtalan gyógyfürdő és meleg vizű forrás), lehetőséget nyújtanak számos innovatív ötlet megvalósítására és a sokszínűbb turisztikai kínálat fejlesztésére. Jelen projekt kiaknázza ezeket a lehetőségeket, szem előtt tartva a természet törvényeit és a helyi lakosságra gyakorolt pozitív hatásokat.

PROJEKTPARTNEREK

Ismerje meg a változás vezetőit

Célcsoportok

Büszkék vagyunk arra, hogy megosztjuk elképzelésünket.

A határ két oldalán lévő helyi hatóságok és lakosok - tanulmányokon, elemzéseken, modellezésen és az oktatáson keresztül fognak részt venni; a nemzeti közintézmények - A regionális és idegenforgalmi minisztériumok mindkét oldalon részt vesznek a konferencián, és támogatják a régiót; Társadalmi szempontból sérülékeny csoportok (migránsok, roma) és a speciális szükségletekkel rendelkezők, akik részt vesznek az Erdei lép lépcsőközpont (Sensory Garden) turisztikai kínálatának képzésében, turizmusában és használatában; A turisztikai látványosságokat kezelő szervezetek - a modellezés és a marketing stratégia, az idegenforgalmi szolgáltatások nyújtói - új turisztikai termékek bevezetése révén; Egészségügyi, gyógyfürdő és szállodai dolgozók, idegenvezetők, tevékenységszervezők, munkanélküli orvosi és turisztikai szakemberek és sok más.on.

This project is co-financed by the European Union. The content of the press release is the sole responsibility of Municipality of Irig and can under no circumstances be regarded as reflecting the position of the European Union and/or the Managing Authority.