VAJDASÁG AUTONÓM TARTOMÁNY, SZERBIA

Ürög önkormányzata

Ürög a Fruška Gora déli lejtőjén helyezkedik el, területét és lakosságszámát tekintve Szerbia kisebb települései közé tartozik. Azonban, ha a természeti szépségeket és a gazdag turisztikai kínálatot vesszük alapul, akkor biztosan a legnagyobbak között helyezkedik el.

 Az Ürögi járás tizenkét települést és mintegy 11 000 lakost foglal magában, akik elsősorban mezőgazdasági tevékenységet folytatnak – gyümölcs- és szőlőtermesztés, de mindenekelőtt az idegenforgalom jelentős – a gyógyfürdő, a hegység, a vallás és a borászat vonatkozásában.

Ürig természeti, történelemi és földrajzi helyzete lehetővé tette, hogy az önkormányzati fejlesztési terv csak az említett ágazatok fejlesztésére és népszerűsítésére irányuljon.

Az együttműködés során betöltött szerep:

Ürög önkormányzata részt vesz a projectjavaslat meghatározásában, és biztosítja a feltételeket a területükön végzett tevékenységek megvalósításához. Vezető partnerként az önkormányzat koordinálja a partnereket a projekt megvalósítása során. Az önkormányzat felelős a tevékenységek összehangolásáért, és ha szükséges, kapacitásainak egy részét a projekt rendelkezésére bocsátja. Biztosítja, hogy a szakosodott szervezetek és a vállalkozások is aktívan részt vegyenek a projektben.

 • Ürög KÖZSÉG LAKOSAI
  10,866
 • BEFEKTETÉSI SZINT
  $250,000,000
 • TERÜLET
  230.07 km2
 • Elhelyezkedés
  VAJDASÁG AUTONÓM TARTOMÁNY
 • Települések
  12
SZÁLLÁSHELYEK

Tapasztalja meg a békét és szívja be Fruška Gora friss levegőjét.

 • Bathroom
 • Livingroom
 • Etno
 • Termal
 • Premier Aqua

  A szálloda ideális helyen található, Belgrád és Újvidék között, Vrdnik fürdőváros termálvízforrásánál. Modern gyógyfürdővel, fedett és szabadtéri medencékkel, kongresszusi teremmel, étteremmel, valamint fényűzően felszerelt szállásokkal és lakosztályokkal várja vendégeit. A Hotel Premier Aqua a Fruska Gora Mt. természeti szépségének és nyugalmának ideális szinergiája. A legmodernebb technológiájával és kényelmével, valamint tevékenységeivel a legkedvesebb vendégeket is kielégíti. Ha szeretne emlékezetes pillanatokat eltölteni, időt tölteni a szabadban és belélegezni a friss Fruska Gora levegőt, megtapasztalni a lelki békét a hegyi kolostorok egyikében, és egy 5*-os luxusélményre vágyik – akkor a "Premier" hotel Az Aqua" ideális üdülőhely az Ön számára.

 • Bed and Breakfast Kovačević

  Tapasztalja meg a bor és a gasztronómia különleges világát a Kovačević Borházban. Eredeti konyha és felejthetetlen gasztronómiai élmények, gazdag borkínálattal és pihenéssel kényelmes apartmanokban, kilátással Fruška Gora gyönyörű lejtőire.

  Az Apartments Kovačević borházai teljes kényelmet kínálnak az elegáns belső térben, kilátással Fruška Gora gyönyörű lejtőinek nyugodt környezetére.

 • Ethno Village Vrdnicka kula

  A várostól elszigetelten, az Ethno Village Vrdnicka kula mély, érintetlen természetben épült, a Fruska gora Nemzeti Park határán. A tiszta levegő, a falut körülvevő hárs- és fenyőfák illata, valamint a csodálatos természet látványa minden érzékszerv számára nyugalmat és kikapcsolódást nyújt a vendégeknek.

  Az Ethno Village nevét a Vrdnik tornyáról kapta, amely egy 12. századi építmény, amely a történészek szerint a Római Birodalom idejére nyúlik vissza. A Hotel Premier Aqua épületétől mindössze húsz percnyi gyaloglás szükséges ahhoz, hogy elérjük ezt a történelmi helyet. „egészségpálya”.

 • Speciális Rehabilitációs Kórház, Termál

  A Vrdnik gyógyfürdőben található Termál rehabilitációs kórház ideális helyen, Belgrád és Újvidék között, Fruska Gora központjában, Európa egyik legszebb nemzeti parkjában található. A gyógyító termálvíz forrására épült, a Vrdnik gyógyfürdőben lévő speciális rehabilitációs kórház, a Termal termálfürdő mellett, kellemes természeti környezetben és barátságos személyzettel ellátott kényelmes szállást kínál, mindenekelőtt a legjobb orvosi szakértői csoport biztosítja a gyógyulás, akik birtokában vannak a legújabb eszközöknek és műtéti eljárásoknak. Nyitott és zárt úszómedencékkel, kongresszusi teremmel, étteremmel és különféle típusú szállásokkal egyedülálló helyen, a Termal számos vendéget fogad az országból és külföldről négy évtizede. Nézd meg magadnak, miért jövünk vissza - "Egy fürdő veled!".

Fedezze fel a jövőbeni címe által kínált legjobb lehetőségeket

Premier Aqua

Special Hospital for Rehabilitation, Termal

 • Premier Aqua

 • Special Hospital for Rehabilitation, Termal

Sétatávon belül

 • SZUPERMARKET

  2 Minutes

 • PÉKSÉG

  1 Minutes

 • GYÓGYSZERTÁR

  5 Minutes

This project is co-financed by the European Union. The content of the press release is the sole responsibility of Municipality of Irig and can under no circumstances be regarded as reflecting the position of the European Union and/or the Managing Authority.