Erdei Selfness Központ

Šatrinci, Irig önkormányzata, Szerbia

Erdei Selfness Központ - Két meglévő objektumot rekonstruáltak. Az egyik létesítmény egy erdei ételsarokhoz - körülbelül 110 négyzetméteres étteremhez igazodik, melyből kb. 90 m2 nyitott terasz. A létesítményben wc, konyha és étkező található. A meglévő faburkolatokat fa burkolatokra és gerendákra cserélték. A tetőburkolat részleges felújítása megtörtént, a szükséges beépítések megtörténtek. A teret LED-del fűtöttük és világították meg (minden szükséges berendezés be lett vezetve). A külső falakon keresztül hőszigetelés és demit homlokzat, faburkolat került beépítésre, üvegablak és ajtó került beépítésre. Ugyancsak megtörtént a meglévő irodaépület rekonstrukciója a Forest előadásrészhez, bruttó 117m2 (nettó 113m2), ebből 77 (nettó 74m2) az iroda földszintjén és 40 (nettó 39m2) nyitott teraszként. A meglévő üzletházi épületek átépítésével a födémek faburkolatok és egyéb beépítések formájában is megtörténtek. A külső falakon keresztül hőszigetelés és homlokzatburkolat került kialakításra. A létesítmény tartalmazza az összes szükséges telepítést. Végül a belső és külső falak festése a 71. számú parcellán történt. Šatrinci, Irig önkormányzata, Szerbia.

A 71. számú parcellán 4 erdei bungaló került elhelyezésre. A bungalók mérete 400 x 600 cm. 11x9x13 és 11 cm méretű fagerendákkal készültek. A falak és a padlók fűrészáru, II. osztályú, 40 mm vastagságú, szárított és feldolgozott. Az egyedi tető 20 mm-re megmunkált, páraáteresztő fóliából és ellenálló tegulából készült. Az ajtók és ablakok I. osztályú fenyőből készülnek, minden bungalóhoz egy darab ajtó és egy ablak, két emeletes ággyal - négy ágy, mindegyik bungaló. Minden faanyagot két minőségi és általános színű réteggel vonnak be. Tea konyhai mosogató, főzőlap egy elektromos melegítővel. Bungaló is tartalmaz 140x140 cm Fürdőszoba - zuhanyzó függönnyel, WC és mosdó. A létesítmények a szükséges belső terhelési berendezésekkel felszereltek.

Az erdei amfiteátrum szintén a 71. LOT parcellán került elhelyezésre. - Az erdei amfiteátrumhoz platformot létesítettek, amely vegyes használatú rögzítő ülőkékkel van felszerelve. Euro paletákkal és vízálló rétegelt lemez lemezekkel és ülőpárnákkal készült. Második oldalról tereprendezés is megtörtént - utak kialakítása más létesítmények összekötésére.

Az Erdei Selfness Központ a rendszeres használathoz minden szükséges felszereléssel fel van szerelve – Forest előadó rész és Forest Food sarok.

Első épület - Erdei ételsarok, Konyha felszerelése megtörtént (Hűtőszekrény fagyasztóval, Kemence - elektromos gáz, sütő, mosogatók, munkafelületek, állványok, Főzőedények, tányérok és evőeszközök, kis olajsütő, Adagolók, higiéniai tartók értékpapírok, vízmelegítő, szívó (gőzcsapda), grill, és szemetes 150l). Az étkező asztalokkal, székekkel, padokkal stb. lett felszerelve. WC (két WC WC-kagylóval és mosdóval és tükörrel, kézszárítóval és higiéniai tartóval). Az egész létesítményhez tűzoltó készüléket biztosítottak.

Második épület – Az erdei előadórész a turisták számára zárható szekrényekkel és a kiállítóterek vitrineivel lett felszerelve. Az irodákat asztalokkal, irodai székekkel, számítógépes székekkel és szekrényekkel látták el. A konferenciaterem asztallal, székekkel, flipchart táblával, fali szekrényekkel és polcokkal lett felszerelve. WC WC-csészével, mosdóval, tükörrel, kézszárítóval, higiéniai tartóval, stb. Az egész központ klímaberendezéseit bevezették az irodákban, konferenciateremben és étteremben.

Az erdei amfiteátrum felszerelését telepítették. Új felszerelés – szükséges a szabadban lévő amfiteátrum bizonyos felszerelésekkel való felszereléséhez, hogy minden külső aktiválás sikeres legyen. A felszerelést a mobilitás növelése és a teljes beruházás a felhasználók igényeihez való igazítása indokolta. A felszerelés 2 laptopból, projektorból, vetítővászonból és smart screen asztalból áll.

A 71. számú parcellán az érzékszervi kert és egészségút felszerelése megtörtént. A növények és növényi anyagok telepítése és telepítése megtörtént. Érzékszervi kert és egészségút kiépült. Néhány felhasznált növényfaj a Pinus sp., Tilia sp., Cornus sp. satöbbi.

A konferenciaterem és az információs pult felszerelése is megtörtént. Az információs pult egy laptopból és nyomtatóból áll. A konferenciaterem laptopból, vetítővászonból és projektorból áll.

More info at this link: shorturl.at/ghlwW

This project is co-financed by the European Union. The content of the press release is the sole responsibility of Municipality of Irig and can under no circumstances be regarded as reflecting the position of the European Union and/or the Managing Authority.